FAQ voor een GFP Live Seminar

Klassikale opleidingen op locatie


Wat is een GFP Live Seminar?

Het GFP Training Institute staat al jaren bekend als hét instituut om uw kennis aan te scherpen in het kader van uw beroepsactiviteiten.
Als u liefst seminaries volgt in een zaal en ook van de gelegenheid gebruik wil maken om te netwerken met collega’s, dan is een GFP Live Seminar voor u de beste optie.
GFP organiseert z’n seminaries op diverse locaties in Vlaanderen, die voor u geselecteerd worden op basis van bereikbaarheid, comfort en uitstraling.
Die locaties bieden ook altijd kwalitatieve catering die u door GFP kosteloos wordt aangeboden bij een seminarie. Dit kan gaan van een verzorgd broodjes- of ontbijtbuffet tot een kwaliteitsvolle lunch over de middag.

Waar kan ik terecht voor meer informatie (inhoud, data, locatie, prijs, …) over een GFP Live Seminar?

Heel eenvoudig!
Alle GFP Live Seminars zijn terug te vinden in onze GFP opleidingskalender op de website. U kan makkelijk opzoekingen doen op basis van diverse criteria: doelgroep, moeilijkheidsgraad, domein, locatie, …
Klik op de titel van het GFP Live Seminar dat u aanspreekt en u krijgt meteen alle nuttige info gedetailleerd in beeld. Als u het GFP Live Seminar gevonden heeft dat u zocht, klik dan op de knop ‘inschrijven’ om door te gaan en u te registreren.
Toch nog vragen over een seminarie? Aarzel dan niet en neem via telefoon 02/808 21 18 of per email ilse@gfp.be contact op met Ilse, onze Program Manager Training Institute, die u graag verder helpt. 

Hoe kan ik inschrijven?

Heel makkelijk!
Alle GFP Live Seminars zijn terug te vinden in de GFP opleidingskalender op de website. U kan makkelijk opzoekingen doen op basis van diverse criteria: doelgroep, moeilijkheidsgraad, domein, locatie, …
U schrijft zich in door te klikken op de knop ‘inschrijven’.

Toch problemen bij het inschrijven? Aarzel dan niet en contacteer Ilse, onze Program Manager GFP Training Institute, via telefoon: 02/808 21 18 of per email: ilse@gfp.be. Zij helpt u graag verder! 

Tot wanneer kan ik inschrijven?

U kan online inschrijven op de GFP website tot 5 dagen vóór aanvang van elk GFP Live Seminar. Korter voor aanvang inschrijven kan ook,- in functie van beschikbaarheid weliswaar,- maar daarvoor verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen (02/808 21 18) met Ilse, onze Program Manager GFP Training Institute, die u graag verder helpt.

Wanneer krijg ik mijn factuur en hoe kan ik betalen?

In de week voorafgaand aan het seminarie krijgt u een email van onze boekhouding met als bijlage uw factuur. We sturen dus geen facturen op per post. Check aub ook af en toe uw SPAM folder, het gebeurt soms dat de email met de factuur per ongeluk daar terechtkomt.
Voor de meeste GFP Live Webinars kan u gebruik maken van een tussenkomst via de service KMO-portefeuille van de Vlaamse overheid. U vindt verder in deze FAQ een uitbreid hoofdstuk hieromtrent.
Toch nog vragen over de facturatie? Aarzel dan niet en neem via telefoon 02/808 21 18 of per email ilse@gfp.be contact op met Ilse, onze Program Manager Training Institute, die u graag verder helpt. 

Kan ik korting krijgen?

Ja! Klanten die vroeg inschrijven en trouwe klanten worden bij het GFP Training Institute in de watten gelegd!
Voor vroege inschrijvingen voorzien wij voor de meeste seminaries een vroegboekvoordeel van 5%. Let wel: u moet hiervoor bij uw inschrijving de correcte kortingscode vermelden die u terugvindt in de gedetailleerde info wanneer u klikt op de titel van het GFP Live Webinar in de opleidingskalender. Op uw factuur zal de vroegboekkorting automatisch verrekend zijn.
Voor trouwe klanten voorzien wij een GFP Trainingskaart. U krijgt die trainingskaart gratis vanaf het moment dat u bij het GFP Training Institute 2 seminaries hebt gevolgd. Met deze kaart hebt u recht op een korting van 10% bij uw eerstvolgende GFP inschrijving. Opgelet: u moet wel de code van uw kaart in het veld ‘Trainingskaartnummer’ vermelden bij inschrijving, om van deze korting gebruik te kunnen maken. Op uw factuur zal de trouwe klanten korting automatisch verrekend zijn.
Toch nog vragen over onze kortingsregelingen? Aarzel dan niet en neem via telefoon 02/808 21 18 of per email ilse@gfp.be contact op met Ilse, onze Program Manager Training Institute, die u graag verder zal helpen. 

Wat zijn reekskortingen of groepskortingen?

Wanneer u intekent voor een GFP Live Webinar dat om de 2 of 3 maanden plaats vindt, dat gaat over een specifieke materie en u toelaat om uw kennis alle 2 of 3 maand weer helemaal ‘up to date’ te brengen, dan krijgt u hiervoor van ons een reekskorting. Deze korting kan oplopen tot 20% wanneer u zich van meet af aan inschrijft voor de volledige reeks.

Bent u aangesloten bij een beroepsfederatie of een plaatselijke beroepsvereniging dan kan u allicht gebruik maken van onze groepskortingen. Hiervoor neemt u best contact op via telefoon 02/808 21 18 of per email ilse@gfp.be, met Ilse, onze Program Manager Training Institute. Zij helpt u graag verder.
Om van deze kortingen te kunnen genieten dient u echter wel bij inschrijving de correcte kortingscode te vermelden die u terugvindt in de gedetailleerde info wanneer u klikt op de titel van het GFP Live Webinar in onze opleidingskalender. Op uw factuur zal de korting automatisch verrekend zijn.
Toch nog vragen over onze kortingsregelingen? Aarzel dan niet en neem via telefoon 02/808 21 18 of per email ilse@gfp.be contact op met Ilse, onze Program Manager Training Institute, die u graag verder helpt. 

Kan ik gebruik maken van de tussenkomst in de factuur via de KMO Portefeuille?

Natuurlijk!
Het GFP Training Institute is sinds jaren erkend als dienstverlener bij de Vlaamse Overheid. Ons erkenningsnummer is DV.O109557
Dankzij deze erkenning kan u rekenen op een tussenkomst op het factuurbedrag excl. BTW van 40% voor kleine ondernemingen of van 30% voor middelgrote ondernemingen.
Wenst u meer informatie hierover klik dan door naar de website van de KMO-portefeuille.

Toch problemen met de KMO-portefeuille? Aarzel dan niet en neem via telefoon 02/808 21 18 of per email ilse@gfp.be contact op met Ilse, onze Program Manager Training Institute, die u graag verder helpt. 

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

U kan uw inschrijving altijd annuleren maar u moet daarbij wel rekening houden met onze annuleringsvoorwaarden:

-  Annulatie tot 14 kalenderdagen voor de aanvang van uw seminarie/opleiding: creditnota van 100% van de deelnameprijs voor uw inschrijving.
- Annulatie tot 7 kalenderdagen voor de aanvang van uw seminarie: creditnota van 50% van de deelnameprijs voor uw inschrijving.
-Annulatie minder dan 7 kalenderdagen voor de aanvang van uw seminarie of niet komen opdagen: uw deelnameprijs blijft 100% verschuldigd aan Global Financial Planning nv.

Een annulatie dient steeds schriftelijk te gebeuren per email inschrijvingen@gfp.be

Kan ik mij laten vervangen voor de aanvang van een GFP Live Seminar als ik verhinderd ben om het seminarie te volgen waarvoor ik inschreef en betaalde?

GFP neemt hierin graag een commerciële houding aan maar wij vragen u wel om ons tijdig te verwittigen!
U kan dit doen door een email te sturen naar inschrijvingen@gfp.be met de correcte gegevens van de persoon die u zal vervangen. Bent u dit toch vergeten? Gelieve dan meteen bij aanvang van het GFP Live Seminar een GFP medewerker hierover in te lichten, hij of zij zal dan verder het nodige doen.

Opgelet: in dat geval wordt het attest niet op uw naam afgeleverd maar op naam van de persoon die u vervangen heeft voor het GFP Live Seminar. 

Krijg ik documentatie als ik een GFP Live Seminar volg?

Het GFP Training Institute zorgt er steeds voor dat elk seminarie tot in de puntjes verzorgd is.
Voor de aanvang van het GFP Live Seminar krijgt u in boekvorm de kopies van de slides. Voor sommige GFP Live Seminars zijn er uitgeschreven naslagwerken beschikbaar en/of bestaat de mogelijkheid dat de docent een bij een uitgeverij uitgegeven handboek voorziet. 

Krijg ik uren of punten in het kader van mijn verplichte geregelde bijscholing als ik een GFP Live Seminar volg?

Uiteraard!

Het GFP Training Institute is als opleidingsverstrekker erkend voor het toekennen van uren of punten in het kader van uw geregelde bijscholing.
Wij hebben volgende erkenningen:

- Voor verzekeringsmakelaar : 500026A
- Voor bankiers : 500026B
- Voor boekhouders : erkenningsnummer per GFP Live Seminar
- Voor accountants : B0513/2016-09 (voor GFP Live Seminars)

Het aantal uren of punten dat een GFP Live Seminar u oplevert vindt u terug in de gedetailleerde info wanneer u klikt op de titel van het GFP Live Seminar in onze opleidingskalender.   

Hoe wordt mijn aanwezigheid gecontroleerd?

Het GFP Training Institute maakt gebruik van aanwezigheidslijsten die u bij aanvang en op het einde van een GFP Live Seminar moet ondertekenen.

Om te controleren of de naam van de ingeschreven persoon overeenkomt met de naam van de persoon die ondertekent zal een medewerker steeds uw identiteitskaart vragen.

Voor GFP Live Seminars waar meer dan 15 personen zijn voor ingeschreven werken wij met de combinatie van een aanwezigheidslijst en een scansysteem. Voor onze trouwe klanten voorzien wij een GFP Trainingskaart waarmee zij automatisch via scan hun aanwezigheid kunnen laten registreren bij het begin en einde van een opleiding.

Voor wie enkel maar getekend heeft of gescand is bij aanvang, gaan we ervan uit dat hij/zij tijdens de pauze het seminarie heeft verlaten en voorzien we een attest van 50% van de voorziene punten of uren in het kader van de geregelde bijscholing!

Toch nog vragen over het gemak van scanning? Aarzel dan niet en neem via telefoon 02/808 21 18 of per email ilse@gfp.be contact op met Ilse, onze Program Manager Training Institute, die u graag verder helpt. 

Hoe krijg ik mijn attest?

Per email!

In de maand volgend op de maand waarin u deelnam aan het seminarie krijgt u een email met uw attest. We sturen dus geen attesten op per post. Check ook af en toe eens uw SPAM folder, het gebeurt soms dat de email met het attest per ongeluk daar terechtkomt.

Voor GFP Live Seminars die zowel in aanmerking komen voor geregelde bijscholingen voor bankiers als voor verzekeringsmakelaars krijgt u 2 attesten en dus ook 2 emails. 

Waar kan ik terecht met andere vragen m.b.t. het GFP Training Institute?

In het GFP Training Institute kan u met al uw vragen terecht bij één contactpersoon: Ilse is onze Program Manager Training Institute en helpt u met plezier verder.
U kan haar bereiken via telefoon 02/808 21 18 of per email ilse@gfp.be.