Professionals getuigen

Professionals getuigen

Getuigenissen over onze GFP Live Webinars:

"Ik was zeer tevreden over deze opleiding. De docent heeft kennis van zaken en hij beantwoordt ook je vragen tijdens het webinar!” (Tim, 38 jaar)

“Professionel webinar! Meer opgestoken dan bij de andere webinars die je kan vinden online.” (Louis, 55 jaar)

“Ik probeer zoveel mogelijk in te pikken op de actualiteit met mijn advies. Deze webinar helpt me daar zeker bij.” (Peter, 50 jaar)

“De kwaliteit van geluid en video was uitstekend. Daar was ik aangenaam van verrast.” (Erik, 36 jaar)

“Ik heb zelden mijn middagpauze zo efficiënt besteed! In 1,5 uur volledig up-to-date voor mijn job. Handig!” (Klaas, 41 jaar)

Getuigenissen over onze GFP Live Seminars:

“Beide opleidingen die ik heb gevolgd vond ik zeer goed. De sprekers kenden hun vak uitstekend en waren aangenaam om naar te luisteren. Het feit dat de groep beperkt is, zorgt ervoor dat er een goede interactie is tussen spreker en deelnemer en geeft een extra meerwaarde aan de opleiding. Ook de presentaties waren duidelijk en goed voorbereid. Ik zal deze opleidingen zeker aanraden aan andere mensen en collega’s. “ - (F. M. uit Aalst)
 
“De opleiding die ik gevolgd heb was zeer boeiend, actueel en vooral gegeven door mensen met praktijkervaring. Ik vond de beperkte groep deelnemers ook interessant.” - (A. C. uit Lebbeke)
 
“Het seminarie was voor mij een interessante opfrissing van veelal gekende zaken. Echter, door de meest voorkomende fiscale constructies naast elkaar te behandelen worden de + en - punten overzichtelijk weergegeven. Dit laat de toehoorder toe een gestructureerde afweging te maken die bruikbaar is voor toekomstige advisering.” - (F.V. uit Brussel)
 
“Niettegenstaande het een complexe materie is werd de uiteenzetting vlot en heel goed overgebracht. Zeker heel interessante en verhelderende inhoud! Zeer nuttig voor mijn beroepsactiviteiten.” - (L.D. uit Overijse)
 
“De opleiding was zeer goed. Er werd ons een prima syllabus overhandigd en ook de sprekers hadden de materie goed onder de knie.” - (G.D. uit Leuven)


 kalender