Visie en Missie

GFP staat voor samenwerking: 1 plus 1 is gelijk aan 3

GFP ondersteunt zelfstandige bankagenten en verzekeringsmakelaars, beleggingsadviseurs, estate en financial planners, tax consultants, boekhouders of accountants en BOAR kmo-adviseurs in het verder ontwikkelen van hun vakkennis, hun ondernemerschap en hun dienstverlening.

Daardoor kunnen zij de vertrouwensband met hun klanten valoriseren en verstevigen, hun klantenbasis verbreden en hun omzet verhogen.

Financiële dienstverlening in een veranderende en complexe omgeving

Door de opkomst van het internet is onze bedrijfsomgeving radicaal veranderd.
De hoeveelheid informatie is enorm toegenomen en de innovaties volgen elkaar in snel tempo op. De concurrentiestrijd wordt heviger door de digitalisering en we krijgen te maken met hybride klanten die hun informatie via verschillende kanalen gaan zoeken.

U zult de manier waarop u uw kantoor organiseert en hoe u omgaat met uw klanten, mee moeten laten evolueren. Dat geldt zowel voor bankiers, verzekeringsmakelaars, boekhouders, accountants, estate planners en financial planners.

GFP is als onafhankelijke partner in staat om u en uw medewerkers klaar te stomen voor kantoor 2020.

Wij kennen de uitdagingen door en door, en weten welke oplossingen werken. U krijgt van ons hulp op drie manieren: training, coaching en consultancy.

Kernwaarden

Onafhankelijkheid
GFP is een onafhankelijk consultancy- en trainingsbedrijf met focus op de financiële sector. U kunt dus rekenen op betrouwbaar advies en houdt toch overal de touwtjes in handen.

Specialisatie
Bij GFP krijgt u voor elk aspect van onze diensten deskundig advies van ervaren experts. Wij zijn gespecialiseerd in de financiële sector en kennen dus uw behoeften.

Kwaliteit
GFP investeert in ervaren medewerkers om u op alle vlakken de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. We bekijken voortdurend hoe we u nog beter kunnen helpen en houden ook rekening met uw feedback!

Innovatie

GFP is een dynamische kmo. We houden voortdurend de vinger aan de pols van wat er leeft in uw business en spelen daar zeer snel op in met ons aanbod. Wij innoveren niet alleen in ons aanbod en onze aanpak, maar spelen ook in op nieuwe digitale technologiën.